Poziv članom LAS Prlekija za nastop na sejmu AGRA 2017

Spoštovani člani LAS Prlekija,

Z veseljem vas obveščamo, da se je LAS Prlekija skupaj z LAS Pri dobrih ljudeh 2020 in LAS Goričko 2020 dogovorila za skupen nastop Pomurskih lokalnih akcijskih skupin na kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal med 26. in 31. avgustom 2017.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Prlekija, uspešno izvedene projekte naših članov iz preteklega programskega obdobja ter ponudbo članov iz aktualnega programskega obdobja. Zato vas kot člane LAS Prlekija vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Prlekija iz naslova podukrepa »Podpora za tekoče stroške in stroške animacije«. Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov.

 

Skupno bodo vse tri LAS imele na voljo 84 m2 razstavnih površin (skupaj s skladiščem) v hali D, za vsako LAS bo tako na voljo 28 m2. Na voljo bo električni priključek in priključek z odtokom vode. LAS Prlekija bo skupaj z ostalima dvema LAS poskrbela tudi za nabavo miz, klopi, prtov in majhne kuhinje. Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi vstopnice za sejem. Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Predvideno je, da bo vsak razstavljavec imel na voljo cca 3 m2 oz. da se bo dnevno lahko predstavilo od 6 do 8 razstavljavcev z različno vrsto ponudbe. Končen razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in izpolnjenih prijav.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov ali s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame ipd.) ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico najkasneje do 10. julija 2017 in jo pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 585 13 40, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali osebno v pisarni Vodilnega partnerja LAS Prlekija.

 

Ekipa LAS Prlekija

 

POZIV 

PRIJAVNICA

ZLOŽENKA AGRA

 

0
0
0
s2sdefault