Poslovni zajtrk z rokodelci v okviru operacije Zgodbe rok in krajev

Prleška razvojna agencija, giz v sodelovanju z Zavod Marianum Veržej, izvaja aktivnosti v okviru operacije sodelovanja »Zgodbe rok in krajev«. V sklopu projektnih aktivnosti smo za občine, vključene v LAS Prlekija, oblikovali zgodbe, ki so značilne za posamezno lokalno okolje in le-te nadgraditi z rokodelskim izdelkom.

Pomemben cilj projekta je, da izpostavimo kvalitetne rokodelce znotraj našega okolja, spoznamo in prepoznamo njihovo kvalitetno delo ter njihove izdelke vključimo tako v protokolarna darila, kot tudi na prodajne police v naših turističnih centrih in na tak način podpremo njihovo delo.

Podarjajmo in ponujajmo izdelke z dodano vrednostjo. Izdelke z zgodbo in dušo. Izdelke naših rokodelcev, plod njihovega znanja in spretnosti. Izdelke nas vseh! Vabimo vas, da skupaj ovrednotimo novonastale izdelke.

Trenutno v Rokodelskem centru DUO Veržej poteka vseslovenska razstava izdelkov, razvitih v sklopu projekta »Zgodbe rok in krajev« – tudi izdelkov prleških rokodelcev! V ta namen vas
vabimo na »Poslovni zajtrk z rokodelci«, da vam predstavimo razvite izdelke, vas spoznamo z rokodelci, ki delujejo v našem okolju in navežemo stike drug z drugim – za boljši jutri vseh!

»Poslovni zajtrk z rokodelci« bo potekal v četrtek, 25. 10. 2018 ob 8. uri, v Rokodelskem centru DUO Veržej, Puščenjakova ulica 1, 9241 Veržej.

VABILO

ZRK 25102018 01

ZRK 25102018 02

ZRK 25102018 03

ZRK 25102018 04