Delavnica Zgodbe rok in krajev - kako izboljšati spletno komunikacijo in trženje

Zavod Marianum Veržej, v sodelovanju s Prleško razvojno agencijo, giz izvaja aktivnosti v okviru operacije sodelovanja »Zgodbe rok in krajev«.

V projektnih aktivnostih, ki jih izvajamo, bi vam radi približali možnosti spletne prodaje in promocije rokodelskih izdelkov. Splet namreč predstavlja velik izziv in marketinški potencial, ki zagotovo na področju prodaje rokodelskih izdelkov ni v popolnosti izkoriščen. V ta namen smo medse povabili gospo Petro Guštin, ki vodi spletno platformo http://www.unikatnatrznica.si.

Tako bomo imeli možnost iz prve roke slišati delovanje spletne prodaje preko omenjene spletne strani, v obliki spletne stojnice, se seznanili s pogoji delovanja in uspehi posameznih Rokodelcev. Naučili se bomo tudi, kako izboljšati svojo spletno komunikacijo in kako na za uporabnika zanimiv način pripraviti objavo za spletno trženje (tudi na socialnih omrežjih – FB, Instagram in druge).

Prav tako bo na srečanju predstavljena izkušnja rokodelke, ki prodaja izdelke na svetovni platformi https://www.etsy.com/.

Dogodek bo potekal v torek, 23. 10. 2018 ob 18. uri, v Rokodelskem centru DUO Veržej.

 

VABILO

ZRK 23102018 01

ZRK 23102018 02

ZRK 23102018 03