(Zaprt) 2. Javni poziv LAS Prlekija za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju občin Apače, Gornja Radgona, Križevci, Ljutomer, Radenci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej v letih 2016 – 2018

Datum objave: 12. 12. 2016

 

Rok za oddajo vlog: do 31. 01. 2017 oziroma v primeru osebne dostave v pisarno Vodilnega partnerja do  31. 01. 2017 do 12.00 ure.

 

Namen javnega poziva: Namen javnega poziva je izbor operacij, katerih rezultati prispevajo k uresničevanju Strategije lokalnega razvoja na območju občin Apače, Gornja Radgona, Križevci, Ljutomer, Radenci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej v letih 2016 - 2018 in sofinanciranje njihovih stroškov. Javni poziv se izvaja kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in znotraj tega v okviru podukrepa »Podpora za izvajanje operaciji v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost«. Sredstva za sofinanciranje je LAS dodelilo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v okviru Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

Predmet sofinanciranja: Predmet sofinanciranja so operacije, ki zasledujejo cilje ESRR ter prispevajo k ciljem, kazalnikom in ukrepom Strategije lokalnega razvoja na območju Občin Apače, Gornja Radgona, Križevci, Ljutomer, Radenci, Razkrižje, Sveti Jurij ob Ščavnici in Veržej.

 

Razpoložljiva sredstva za sofinanciranje: Okvirna višina razpoložljivih sredstev za sofinanciranje znaša 294.000,00 EUR iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (v nadaljevanju ESRR). Delež sofinanciranja upravičenih stroškov za operacije, sofinanciranih iz ESRR, znaša do 80%.

 

Informacije o javnem pozivu: Po elektronski pošti: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Po telefonu: 02/585 13 40, vsak delovnik od 9:00 do 13:00. Zadnja vprašanja bodo možna do 27. 01. 2017.

Odgovori na pogosta vprašanja so dostopni na tej povezavi.DOKUMENTI:

 

2. Javni poziv LAS Prlekija

 

Vloga za prijavo operacije

 

Navodila vlagateljem za pripravo vloge

 

Finančni načrt – stroškovnik operacije

 

Vzorec pogodbe o sodelovanju med upravičencem in partnerjem

 

Oprema ovojnice


 

SPREMLJAJOČA DOKUMENTACIJA:

 

Strategija lokalnega razvoja LAS Prlekija za programsko obdobje 2014–2020

 

Časovnica - poročilo o opravljenem delu