Poziv članom in izvajalcem projektov LAS Prlekija za nastop na sejmu AGRA 2018

Spoštovani člani LAS Prlekija in izvajalci projektov aktualnega programskega obdobja,

Z veseljem vas obveščamo, da se je LAS Prlekija skupaj z LAS Pri dobrih ljudeh 2020 in LAS Goričko 2020 po uspešni lanskoletni izvedbi ponovno dogovorila za skupen nastop Pomurskih lokalnih akcijskih skupin na 56. Mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni, ki bo potekal med 25. in 30. avgustom 2018.
V tokratno sejemsko dogajanje se bodo intenzivno vključili mladi kmetje in podeželska mladina. Predstavili bodo generacijsko prenovo, ki jo spremljajo digitalizacija, inovativnost, znanje in povezovanje.

Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Prlekija, uspešno izvedene projekte iz zdajšnjega programskega obdobja ter ponudbo znotraj območja LAS Prlekija. Zato vas kot člane LAS Prlekija vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma brezplačno predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev. Stroške najema razstavnega prostora in nakupa opreme bo krila LAS Prlekija iz naslova podukrepa »Podpora za tekoče stroške in stroške animacije«.

Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. Skupno bodo vse tri LAS imele na voljo 84 m2 razstavnih površin (skupaj s skladiščem) v hali D. Za LAS Prlekija bo na voljo 25 m2. Podobno kot lani bo LAS Prlekija skupaj z ostalima dvema LAS poskrbela za nabavo miz (na voljo bodo tri, vsaka 200 x 80 cm), klopi, prtov in majhne kuhinje (zajema hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovno pečico in štedilnik z pečico). Na voljo bo električni priključek in priključek z odtokom vode. Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi vstopnice za sejem. Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Končen seznam razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in izpolnjenih prijav. Prednost bodo imeli tisti, ki do sedaj še niso izvajali operacij / projektov ter ponudniki s prodajnimi vsebinami.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, slame ipd.) ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi najkasneje do 26. julija 2018 in jo pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 585 13 40, na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali osebno v pisarni Vodilnega partnerja LAS Prlekija.

Vodilni partner LAS Prlekija
Prleška razvojna agencija, giz

 

VABILO

PRIJAVNICA