Vprašalnik za vrednotenje učinkov LAS Prlekija v obdobju 2015-2018

Spoštovani obiskovalci spletne strani LAS Prlekija!

Vabimo vas, da izpolnite VPRAŠALNIK za vrednotenje učinkov LAS Prlekija v obdobju 2015-2018. Namen zbiranja podatkov o učinkih delovanja LAS Prlekija je trojne narave. S pomočjo vašega mnenja želimo:

  • preveriti ustreznost ciljev, zapisanih v Strategiji lokalnega razvoja,
  • preveriti primernost organiziranosti in delovanja LAS Prlekija in
  • izboljšati učinkovitost LAS Prlekija.

Učinke izvajanja različnih programov najpogosteje vrednotimo s pomočjo kvantitativnih podatkov. Izvajanje programa LEADER/CLLD na območju LAS Prlekija želimo tokrat ovrednotiti še iz vidika kvalitativnih podatkov, ki naj pokažejo skrite ali prikrite vidike, težave in prednosti tega dela programa razvoja podeželja. Podatke zbiramo s pomočjo pripravljenega vprašalnika, ki izhaja iz intervencijske logike, vgrajene v Strategijo lokalnega razvoja. Na območju LAS Prlekija uresničujemo strategijo z izvajanjem projektov, financiranih iz sredstev Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Evropskega regionalnega sklada.

Izpolnjene vprašalnike prosimo pošljite do petka, 29. marca 2019 po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (PRA giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer. Za odgovore se vam vnaprej najlepše zahvaljujemo!