Poziv članom LAS Prlekija in Glamur ponudnikom za nastop na sejmu AGRA 2022

Letos bo med 20. in 25. avgustom 2022 potekal jubilejni 60. mednarodni kmetijsko-živilski sejem AGRA v Gornji Radgoni. Sejem bo premagoval sodobna tveganja s spodbujanjem samooskrbe in preskrbe z varno, zdravo in naravi prijazno pridelano hrano. Zavzemal se bo za prehransko varnost, za skrbno gospodarjenje z gozdovi in vodnimi viri, za ohranjanje biotske raznovrstnosti ter preprečevanje posledic podnebnih sprememb.

Člane in izvajalce projektov LAS Prlekija ter ponudnike vključene v mrežo GlaMUR z veseljem vabimo, da se predstavijo na zdaj že tradicionalnem skupnem nastopu Pomurskih lokalnih akcijskih skupin v dvorani D. Namen nastopa na sejmu je predstaviti delovanje in aktivnosti LAS Prlekija in promovirati uspešno izvedene projekte naših članov iz zdajšnjega programskega obdobja ter lokalne ponudnike, ki nastopajo pod blagovno znamko GlaMUR. Zato vas vabimo, da izkoristite priložnost in se obiskovalcem sejma predstavite s svojo ponudbo izdelkov oz. storitev.

Nastop bo za vas brezplačen, stroške najema razstavnega prostora in opreme bo krila LAS Prlekija.

Razstavljavci boste imeli možnost izvedbe degustacij ter prodaje svojih izdelkov. LAS Prlekija ima podobno, kakor prejšnja leta, zakupljenih 25 m2 v hali D, na katerih bodo postavljene tri mize (vsaka 200 x 80 cm) in klopi. Na voljo vam bo skupna majhna kuhinja (hladilnik, zamrzovalnik, mikrovalovna pečica in štedilnik z pečico, električni priključek in priključek z odtokom vode). Vsi, ki se boste odločili za nastop, boste brezplačno prejeli tudi vstopnice za sejem (količino vstopnic točno vam bo na volji sporočimo naknadno). Potne stroške boste razstavljavci krili sami.

Končen seznam razpored razstavljavcev bo narejen na podlagi izkazanega interesa in prispelih izpolnjenih prijav. Prednost bodo imeli tisti, ki do sedaj še niso izvajali projektov ter ponudniki s prodajnimi vsebinami.

Zaželeno je, da tudi vi prispevate k pozitivnemu vzdušju ob skupni predstavitvi na sejmu. Sodelujete lahko s prodajo vaših lokalnih proizvodov, s prikazom izdelave ročnih izdelkov (npr. izdelki iz gline, lesa, nakita ipd.), peke ali s prikazom glasbeno-plesnih točk.

Zainteresirane vabimo, da izpolnite prijavnico v prilogi najkasneje do 29. julija 2022 in jo pošljite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali po navadni pošti na naslov LAS Prlekija (Prleška razvojna agencija giz), Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 02 585 13 40 in 041 253 001 (Maja) na elektronskem naslovu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali osebno v pisarni Vodilnega partnerja LAS Prlekija.

PRIJAVNICA