Skupščina Prleške razvojne agencije giz Goranu Šostru potrdila nov mandat direktorja

Skupščina Prleške razvojne agencije giz je za direktorja ponovno imenovala Gorana Šostra, univ. dipl. ekonomista, in sicer za obdobje petih let. Goran Šoster je direktor PRA giz vse od njene ustanovitve.


Na seji skupščine, ki je potekala 9. junija 2016 v prostorih PRA v Ljutomeru, so uvodoma predstavili poročilo komisije o pregledu PRA giz, ki ga je skupščina sprejela. Nato je Šoster predstavil pripravljeno vizijo oz. program dela za naslednjih pet let. Vsi udeleženci so se pozitivno opredelili do programa in do imenovanja direktorja za naslednje mandatno obdobje. V krajši vsebinski razpravi so udeleženci skupščine ugotavljali nujnost po delovanju razvojne agencije. Na seji so sprejeli tudi sklep, da se pristopi k spremembi pogodbe o ustanovitvi PRA giz.
Prleška razvojna agencija giz (PRA giz) deluje osemnajsto leto. Ustanovljena je bila z namenom pospeševanja razvoja malega gospodarstva, turizma in podeželja na območju Prlekije. V obdobju delovanja je uresničila številne razvojne projekte in s tem pomembno prispevala k učinkovitejšemu sofinanciranju lokalnega razvoja s pomočjo evropskih sredstev.

0
0
0
s2sdefault