Aplikacija VIA Prlekija združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij

Z željo, da vsem prebivalcem območja LAS Prlekija v času koronavirusa olajšajo dostop do informacij o lokalnih ponudnikih domače prehrane na območju LAS Prlekija, so na spletni strani hwww.viaprlekija.si vzpostavili prikaz vpisanih ponudnikov lokalne prehrane. Ponudnike je mogoče iskati, s klikom na gumb "Več informacij" ter tako pridobiti kontaktne podatke in razdaljo do posameznega ponudnika.

Dostopati je mogoče tudi preko telefona. Aplikacija VIA Prlekija združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij. S filtrom vsebin na vrhu je mogoče izbrati tudi ostale ponudnike, kot so na primer prenočišča, kulinarika, znamenitosti, društva in podobno.

Vabimo vas, da omenjeno aplikacijo, spletno stran raziščete in pridobite informacije o ponudbi lokalno pridelane hrane in ostalih storitvah na območju LAS Prlekija na www.viaprlekija.si.

Aplikacija omogoča objavo novic in informacij (fotografij, opisov) za posamezne ponudnike, zato vabijo vse ponudnike, ki bi želeli posodabljati svoj profil in dodati natančnejše opise, da se preko povezave Registriraj se prijavijo in tako preprosto urejajo svoje podatke, objavljajo novice, dodajajo fotografije.

Prosijo, da ponudniki, ki bi želeli biti vključeni v aplikacijo in še niso vpisani, kontaktirate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. oz. na tel. 069-667-414. Dobrodošli so tudi predlogi, ideje ali težave pri uporabi spletne strani. Z veseljem so vam na voljo in pomagajo.

Aplikacija VIA Prlekija je nastala v okviru operacije Mreža grozdov prihodnosti z namenom uresničevanja ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Prlekija, sofinancirana iz sklada ESRR.

Naj vas virus ne prestraši pri oskrbovanju z lokalnimi pridelki, bodite zdravi.

0
0
0
s2sdefault